tärkeä tiedote!

Pesu- ja pukutilojen remontti alkaa!

Remonttia tehdään, jotta sinä viihtyisit Sisulla!

Asiakkaidemme käytössä olevat pesutilat ovat joiltain osin fiksauksen tarpeessa, joten alamme tällä viikolla valmistella remonttia, joka alkaa toden teolla ensi viikon maanantaina 18.9.

Remontin eteneminen:

Tällä viikolla(VK37)

Tiistai 12.9. Toinen miesten puolen wc:istä muutetaan suihkutilaksi asentamalla sinne väliaikainen suihkukaappi remontin ajaksi.

Torstai 14.9. Toinen naisten puolen wc:istä muutetaan suihkutilaksi asentamalla sinne väliaikainen suihkukaappi remontin ajaksi. Torstaina kannattaa varautua siihen, että naisten puolen suihkut ja wc:t eivät ole käytössä klo 07-11. HUOM! Maston aulassa olevat yleisö-wc:t ovat käytössä!

Suihkukaappien asentamisesta aiheutuu jonkin verran häiriötä, mutta homma pyritään toteuttamaan pukukaappeja siirtämällä niin, että vaatteiden vaihto pukutiloissa onnistuu yksityisesti.

Remontin aikana sekä naisten, että miesten puolella on kummassakin yksi wc ja yksi suihku.

Ensi viikolla(VK38)

Maanantaina 18.9. naisten- ja miesten suihkutilat poistetaan käytöstä ja suihkutilojen oviaukot levytetään umpeen remontin ajaksi. Pesutilojen remontointi toteutetaan henkilökunnan sosiaalitilan kautta, jotta remonttimiesten ei tarvitse kulkea asiakkaiden pukutilojen läpi. Remontista mahdollisesti aiheutuvat pölyt ja tuoksut imetään henkilökunnan tilojen ja takaoven kautta ulos. Remontista saattaa aiheutua jonkin verran ylimääräistä ääntä, vaikka se pyritään minimoimaan.

Pukuhuoneissa ja wc-tiloissa tehdään lisäksi pientä pintaremonttia 2.- 13.10..

Remontin arvioitu kesto on max. 4 viikkoa, eli viim. 16.10. uusien pesutilojen pitäisi olla käytössä.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä.
Remonttia tehdään jotta paikat pysyvät kunnossa ja te viihdytte!