usein kysyttyä

Missä Sisu sijaitsee?
Löydät meidät Raahen K-Citymarkettia vastapäätä olevasta Kauppakeskus Mastosta,
Os. Ollinkalliontie 3, Raahe. Meillä on riittävästi parkkitilaa.

Milloin asiakaspalvelunne on avoinna?

​​​​​​​Asiakaspalvelupisteemme päivystää maanantaisin ja torstaisin klo 14-18. Arkipyhisin asiakaspalvelu on suljettu. Päivystysaikojen ulkopuolella meidät tavoittaa SisuApin ota yhteyttä-painikkeen tai sähköpostin: info(at)kuntokeskussisu.fi kautta. Huomaathan, että suurin osa asioista hoituu nykyään ilman "kivijalassa" käyntiä, eli laita rohkeasti viestiä miten voimme auttaa.

Voinko tutustua Sisuun ennen kuin päätän jäsenyydestä?
Kyllä voit! Lataa vain SisuAppi -mobiilisovellus älypuhelimeesi Google Play tai Apple Store-sovelluskaupasta ja lunasta ilmainen tutustumiskäyntisi. SisuAppi toimii salikorttinasi ja pääset sillä tutustumaan ilmaiseksi yhden kerran.

Kun liityn jäseneksi, milloin pääsen treenaamaan?
Pääset sisään minä päivänä tahansa klo 05-23. Treenata voit klo 24 saakka. Voit hankkia jäsenyyden helpoiten lataamalla puhelimeesi SisuApin, Google Play tai Apple Store-sovelluskaupasta ja valitsemalla haluamasi jäsenyyden tai muun tuotteen. Näin pääset treenaamaan vaikka heti.

Jos ostan verkkokaupasta kertakäynnin tai 10x kortin, pääsenkö heti treenaamaan?
Kyllä! Pääset treenaamaan välittömästi aukioloaikojemme puitteissa (ma-su klo 05-23). Treenata voit klo 24 saakka. Voit hankkia kertakäynnin, 10x kortin tai minkä tahansa jäsenyyden helpoiten lataamalla puhelimeesi SisuApin Google Play tai Apple Store-sovelluskaupasta ja valitsemalla sovelluksesta haluamasi jäsenyyden. Tämän jälkeen SisuAppi toimii avaimenasi ja pääset treenaamaan vaikka heti.

Voinko maksaa käteisellä tai liikuntaeduilla?
Jäsenyydet ja muut tuotteet voi maksaa sähköisesti verkkopankin kautta tai luottokorttia tai e-laskua käyttäen. Emme ota vastaan käteismaksuja. Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, epassi ja Tyky- sekä Virike-seteli, Edenred sekä Eazybreak
Epassilla sekä Smartumilla voit maksaa uuden jäsenyyden suoraan verkkokaupan kassalla.
Muiden sähköisten liikuntatuotteiden käyttö onnistuu niin, että valitsette käyttöpaikan Kuntokeskus Sisu ja syötätte haluamanne summan meille. Lähetä kuitti ostoksestasi osoitteeseen: info@kuntokeskussisu.fi.
Huom! Liikuntaseteleillä maksaminen tulee aina tehdä viimeistään 3 viikkoa ennen laskun eräpäivää. Avoinna olevia(lähetettyjä) laskuja ei voi enää maksaa liikuntaeduilla vaan maksu vähennetään aina tulevista maksuista. Jo saamasi lasku tulee siis maksaa alkuperäisellä laskulla.


LISÄÄ MAKSAMISESTA JA LIIKUNTAEDUISTA


Onko Sisulla ikärajaa?
Alle 18 vuotiaalla pitää olla huoltajan lupa jäsenyyteen. Alaikäisen rekisteröityminen vaatii huoltajan yhteystiedot. Kuntokeskuksen käytön alaikäraja on 14vuotta. Tätä nuoremmat voivat treenata poikkeusluvalla huoltajan valvonnassa. Poikkeuslupaa voi pyytää Sisun henkilökunnalta: info(at)kuntokeskussisu.fi. Ja muistathan, että jokaisella Sisulla treenaavalla pitää olla käytössä oma henkilökohtainen jäsenyys tai muu salin käyttöön oikeuttava tuote.

LASTEN TUOMINEN SALILLE ON KIELLETTY TURVALLISUUSSYISTÄ!

Voinko pitää taukoa Sisun jäsenyydestä?
Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Asiakkaan tulee esittää asiaankuuluva todistus tauon syystä. Lisätietoa saat sähköpostin kautta: info@kuntokeskussisu.fi

Mitä jos hävitän kulkutunnisteen?
Jos näin pääsee tapahtumaan, ota heti yhteys sähköpostilla osoitteeseen info@kuntokeskussisu.fi. Näin saamme tunnisteen kuoletettua ja saat uuden tunnisteen kadonneen tilalle. Uudesta tunnisteesta veloitamme 10€ tai voit ladata puhelimeesi ilmaisen SisuAppi -mobiilisovelluksen ja käyttää sitä salikorttina! SisuAppi ladataan Google Play tai Apple Store-sovelluskaupoista.

Voinko tulla yhdessä ystävän kanssa treenaamaan?
Onnistuu! Pyydä ystävääsi lataamaan SisuAppi -mobiilisovellus puhelimeensa. SisuApilla hän voi lunastaa ilmaisen tutustumiskäynnin salille ja mobiilisovellus toimii tämän jälkeen salikorttina. Meillä on myös aina KAVERIKAMPANJA. Saat jokaisesta salimme asiakkaaksi liittyvästä ystävästäsi 2 viikkoa ilmaista treeniaikaa itsellesi! Kun ystäväsi lunastaa jäsenyyden pyydä häntä kirjoittamaan suosittelija kohtaan sinun nimesi ja lähetä meille SisuApin Ota yhteyttä-kohdasta tiedoksi kauttasi liittyneen kaverin nimi, niin saat edun itsellesi. Jäsenyyden ystäväsi voi lunastaa helposti SisuAppi -mobiilisovelluksen kautta, joka on ladattavissa Google Play tai Apple Store-sovelluskaupoista.

Olen uusi jäsen kuntosalilla, saanko harjoitteluun apua?
Kyllä saat! Kaikki jäsenemme saavat ilmaisen 30min. valmentajatapaamisen ja treeniohjelman. Lisäksi tarjoamme Ready-starttivalmennusta hintaan 99€ näin pääset heti alkuun tehokkaasti ja turvallisesti.


LUE LISÄÄ STARTTIVALMENNUKSESTA TÄSTÄ

Meillä sinua auttavat koulutetut koulutetut Personal Trainerit
VALMENTAJAMME NÄET TÄÄLTÄ

Miten voin irtisanoa jäsenyyteni?
IRTISANOUDU TÄSTÄ
Muistathan että irtisanomisaikamme on 1 laskutusjakso (4 viikkoa)

Mistä löydän Sisun yleiset asiakkuusehdot?

YLEISET ASIAKKUUSEHDOT LÖYDÄT TÄÄLTÄ