yrityksille

Tiesithän, että työnantajan tuloverotuksessa työntekijöille tarjottu liikuntaetu on verovähennyskelpoista 400 euroon asti vuodessa jokaista työntekijää kohden!

LIIKUNNALLA TERVEEMPI YRITYS

Työterveyslaitoksen asiantuntijoiden mukaan yhden sairaslomapäivän kustannus yritykselle on keskimäärin 300–350 euroa. Yleisimmät syyt sairauspoissaoloihin liittyvät erilaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin, joista suuri osa on helposti ehkäistävissä tai hoidettavissa oikeanlaisella liikunnalla. Vain kahdella säännöllisellä kuntosaliharjoituksella viikossa voidaan parantaa työntekijöiden ryhtiä, poistaa staattisista asennoista syntyneitä kireyksiä ja parantaa kestävyyskuntoa, laskea kohonnutta verenpainetta ja kolesterolia, sekä muita hyötyjä jotka vähentävät turhia sairauspoissaoloja.

Tiesithän, että meillä käy kaikki yleiset liikuntaedut kuten Smartum, Edenred, Tyky, E-passi sekä Eazybreak.

OTA ASKEL KOHTI TERVEEMPÄÄ YRITYSTÄ!

Me haluamme tukea työntekijöidenne hyvinvointia ja tarjoamme teille ammattilaisen laatiman perehdytyksen sekä treeniohjelman jonka avulla varmistetaan että aloittaminen kuntosalilla on varmasti turvallista ja tehokasta lähtökunnosta riippumatta. Tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiville työntekijöille fysioterapeuttimme laatii kuntoutusohjelman, jonka avulla vaivoja voidaan vähentää ja jopa kokonaan poistaa.

TUOTTAVAMPI YRITYS

Meillä on varmasti Raahen alueen parhaat puitteet hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja arjen energian lisäämiseen. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä miten voimme auttaa teitä!

JÄTÄ TIETOSI ALLE, NIIN PALAAMME ASIAAN...