"EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI"-on täällä...

Keskiviikkona 14.2. vietetään Ystävänpäivää ja meillä on "EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI"-Ystävänpäiväkamppis!

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI 1/4

Jos hankit tällä viikolla 15.2. klo 18 mennessä minkä tahansa jäsenyyden tai VÄHINTÄÄN 20 treenin sarjakortin, saat LAHJAKSI komean Sisu-pipon! Pipoja on 15 nopeimmalle ja niitä löytyy kahta mallia, tupsullinen ja tupsuton.

HUOM! Pipoja jaetaan aspasta ma 12.2. klo 14-18 ja to 15.2. klo 14-18. Pipot menevät siinä järjestyksessä kun ostoksia tehdään. ELI EMME VOI TAATA, että pipoja riittää kaikille…

NOPEAT SYÖ HITAAT, ELI ÄLÄ VATULOI!

Ystävyys lämmittää sielua ja Sisu-pipo päätä!
​​​​​​​Ne molemmat on tosi tärkeitä!

Ystävänpäiväviikolla 12.-15.2. YHTEENSÄ 15 nopeinta jäseneksi liittynyttä saa lahjaksi komean pipon! HUOM! Pipoja on VAIN 15kpl, eli älä vatuloi!

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI 2/4

Suosittele Sisua ystävällesi ja tienaa 2 viikkoa ilmaista treeniaikaa itsellesi. Jos ystäväsi hankkii minkä tahansa jäsenyyden ma 12.- to 15.2., saat bonarina 2 viikkoa ilmaista treeniaikaa. Huom! Sinun tulee ilmoittaa SisuApin Ota yhteyttä-painikkeella jäseneksi liittyneen ystäväsi nimi sen jälkeen kun ystäväsi liittyminen on tapahtunut. Bonari tulee lisäaikana maksetun jäsenyyden jatkoksi ja sen saaminen edellyttää, että oma jäsenyytesi on ollut voimassa ennen ma 12.2.. Ilmainen jäsenyysaika tulee aina sille jäsenyystyypille, joka sinulla on käytössä. Kerta- tai sarjakorttiostoksista bonareita ei tule.

Pelasta kaveri sohvalta ja nappaa 2 viikkoa ilmaista treeniaikaa!!

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI 3/4

Ystävänpäiväviikon kunniaksi arvomme kaikkien jäsenten kesken 2 hengen treeniviikonlopun(pe-su) Kalajoen Hiekkasärkille! Lahjakortti sisältää majoituksen ja treenit Tatsi Gymillä. Ei aterioita.
Arvontaan osallistuvat kaikki joilla on 15.2.2024 mennessä hankittu voimassaoleva jäsenyys. Eli jos jäsenyytesi on voimassa, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Olet jo mukana!

Arpajaiskone pyörähtää perjantaina 16.2. ja kaikki 15.2. mennessä jäsenyyden hankkineet ovat automaattisesti mukana! HUOM! Kertaliput ja sarjakortit eivät ole mukana arvonnassa.

Treeniviikonloppuna pääset treenaamaan TatsiGymin hyvinvarustetulle ja viihtyisälle kuntosalille!

Treeniviikonloppuna majoitut Hiekkasärkillä Meriheinä-huoneistossa!

Eikä siinä vielä kaikki 4/4

Vastaa galluppiin 15.2. mennessä ja voita 50€:n aterialahjakortti Pizzeria Manuun Raahessa!

Vastaa galluppiin ja voita pizzalahjakortti!