Harvoin tarjolla...

Oletko +60 vuotias ja haluaisit kokeilla kuntosaliharjoittelua valmentajan ohjauksessa?

Nyt on tarjolla ilmainen 8 viikon valmennus yhdelle onnekkaalle. Ohjaukseen valittu henkilö saa valmennuksen lisäksi ilmaisen jäsenyyden valmennuksen ajaksi.

Toiveena on löytää valmennukseen henkilö, jolla ei juurikaan ole aikaisempaa liikuntataustaa, mutta sitäkin enemmän halua oppia ja tutustua kuntosaliharjoitteluun. Valmennuksen aikana tullaan keskittymään erityisesti voima- ja tasapainoharjoitteluun.

Tapaamiset sovitusti Sisulla 1 - 2 kertaa viikossa helmi-maaliskuun aikana. Valmennus toteutetaan opiskelijatyönä osana liikunnanohjaajaopintoja. Valmentajana toimii Roosa, josta lisää alla.

Valmennukseen valitavalta henkilöltä odotetaan sitoutumista ohjelman suorittamiseen ja suostumusta valmennukseen liittyviin päivityksiin Kuntokeskus Sisun sosiaalisen median kanavilla.

HUOM! Valittavan henkilön ei tarvitse olla Sisun asiakas. Jos valmennukseen valitaan Sisun jäsen, niin ennakkoon maksettuja jäsenmaksuja ei palauteta.

Kiinnostuitko tai tiedätkö jonkun joka haluaisi tarttua tilaisuuteen?
​​​​​
​​​​​​​Ota yhteyttä Roosaan to 25.1. mennessä ja kerro omasta tilanteestasi ja tavoitteistasi.
​​​​​​​Hakemukset: roosaeilola@kamk.fi

Heippa!

Olen Roosa ja suoritan nyt opintojeni viimeistä syventävää harjoittelua täällä Sisulla. Opiskelen liikunnanohjaajaksi Kajaanin ammattikorkeakoulussa ja opintoni ovatkin jo loppusuoralla. Olen harrastanut kuntosaliharjoittelua jo useamman vuoden ajan. Kuntosalin ohella tykkään käydä myös pitkillä juoksu- ja kävelylenkeillä.

Liikunta-alalle päädyin, koska haluan auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ilon. Haluan myös, että jokainen voisi huolehtia omasta hyvinvoinnistaan parhaalla mahdollisella tavalla, siinä liikunta-alan ammattilainen voikin olla hyvänä tukena ja apuna.

Alkuvuoden aikana tulen touhuilemaan salilla ainakin kuntosaliohjausten ja InBody mittausten parissa.

Nähdään ja rupatellaan siis kuntoilujen merkeissä!

Terkuin,

-Roosa