tärkeää infoa JA ILMAINEN TUTUSTUMINEN !

Pukukaappien avaimia katoaa...

Pukukaappien avainten katoaminen on yleinen ongelma kuntosaleilla ja valitettavasti myös meillä. Erityisesti miesten puolen pukukaappien avaimia katoaa säännöllisesti jäljettömiin. Jotkut asiakkaat eivät valitettavasti vieläkään ymmärrä, että jäsenmaksu ei sisällä omaa henkilökohtaista pukukaappia. Kaappeja on meillä todella paljon, mutta mikään määrä ei riitä jos riittävän moni omii kaapin kokonaan itselleen. Avaimen kadottua kaapin lukko pitäisi aina sarjoittaa uudelleen, jotta sitä voidaan käyttää. Koska lukkojen sarjoittaminen ei ole ilmaista, olemme päättäneet luopua lukollisista kaapeista sitä mukaa kun niiden avaimet katoavat.

Monet ovat varmasti huomanneet, että osasta pukukaappeja lukot on jo poistettu ja tilalla on pelkkä salpalaite, johon asiakas voi laittaa oman riippulukon. Eli jos haluat varmistaa, että saat tavarasi lukkojen taakse, kannattaa hankkia oma riippulukko treenikassiin siltä varalta, että kaikki lukolliset kaapit on varattu. Jos käytät riippulukkoa, älä kuitenkaan jätä sitä kaapin oveen, vaan ota riippulukko mukaasi kun lähdet salilta. Näin seuraava treenaaja voi laittaa oman lukkonsa oveen!

Kun pukukaapin avain katoaa, kaapin lukon tilalle asennetaan salpalaite, kuten kuvassa. Tämän jälkeen ko. kaapin saa lukittua vain omalla riippulukolla. Hanki siis oma riippulukko treenikassiin jos haluat käyttää kaappeja joiden avain on kadonnut.

Kevät tekee jo tuloaan...

Päivät pitenevät ja valon määrä lisääntyy nyt vauhdilla. Jos olet koko talven mököttänyt sohvalla, niin nyt on korkea aika poistaa rähmät silmistä ja lähteä vaikka salille!

Liikunnalla on monia positiivisia vaikutuksia terveyteen. Tässä muutamia niistä:

  1. Sydämen terveys: Liikunta auttaa vahvistamaan sydäntä ja verenkiertoelimistöä, mikä vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä.

  2. Painonhallinta: Liikunta auttaa polttamaan kaloreita ja ylläpitämään terveellistä painoa. Painonhallinta on tärkeää monien sairauksien, kuten diabeteksen, sydänsairauksien ja nivelten terveyden kannalta.

  3. Luuston terveys: Liikunta auttaa vahvistamaan luita, mikä vähentää osteoporoosin riskiä.

  4. Psykologinen hyvinvointi: Liikunta vapauttaa endorfiineja, jotka parantavat mielialaa ja auttavat vähentämään stressiä ja ahdistusta.

  5. Unen laatu: Liikunta auttaa parantamaan unen laatua ja vähentää unettomuuden riskiä.

  6. Immuniteetti: Liikunta auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, mikä auttaa torjumaan infektioita ja muita sairauksia.

Näiden vaikutusten lisäksi liikunta auttaa ylläpitämään yleistä terveyttä ja hyvinvointia, lisäämään energisyyttä ja parantamaan elämänlaatua. On tärkeää huomata, että liikunta on vain yksi terveellisen elämäntavan osa-alue, joka sisältää myös terveellisen ruokavalion, stressinhallinnan ja riittävän unen.


Meillä on mukava treenata säällä kuin säällä!


SisuApista näet kätevästi salilla olevien asiakkaiden lukumäärän! Sali vetää hyvin kerralla vielä n.40 asiakasta, mutta jos haluat välttää ruuhkia tsekkaa apista montako treenaajaa meillä on!

ELLEI SINULLA VIELÄ OLE SISUAPPIA, LATAA SE NYT! SAATAVILLA MYÖS ILMAINEN TUTUSTUMISKÄYNTI (1KPL/HLÖ)


Valitse haluamasi jäsenyys tai kertakäynti verkkokaupasta ja tule treenaamaan silloin kun sinulle parhaiten sopii...

Meille on tärkeää, että juuri sinä viihdyt!