ookko nää liikkunu?

Saapuva kesä tuo tullessaan uuden jäsenyystyypin,
​​​​​​​joka palkitsee sinua pitkäjänteisyydestä...

SUPERKAMPPIS PÄÄTTYY 31.5.

KestoSisu on kokonaan uusi jäsenyystuote, jonka kuukausihinta on vain 37,90€/kk (norm.39,90€/kk)

KestoSisu on 12kk:n määräaikainen sopimus, joka jatkuu määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassaolevana 1kk:n irtisanomisajalla hintaan 37,90€/kk. Eli KestoSisulla kk-hintasi putoaa pysyvästi alemmaksi kuin nykyisessä KokoSisu-jäsenyydessä.

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI! Kun hankit KestoSisu-jäsenyyden NYT, saat kaupan päälle teräksisen HydroFlask-juomapullon (ovh.n.35€). HydroFlask-pulloja on varattu 40kpl, eli toimi nopeasti! KAMPANJA ON VOIMASSA TOUKOKUUN LOPPUUN TAI NIIN KAUAN KUIN PULLOJA RIITTÄÄ!

HUOM! Tarjous on avoin kaikille, eli olipa nykyinen jäsenyytesi millainen tahansa, voit muuttaa sen KestoSisuksi verkkokaupassa. Huomaathan SuperSisu- tai KokoSisu-klassikko- sopimuksilla kk-hinta on edullisempi, joten heille tulee edullisemmaksi ostaa HydroFlask erikseen...

HydroFlask on juomapullojen kuningas! Se kestää kovaa käyttöä ja pitää juomasi kylmänä tai kuuman, kummin vain haluat! Vastaava juomapullo maksaa yleisesti n.35€. Sisulaisena saat HydroFlaskin hintaan 25€, muille 30€. Osta omasi SisuKaupasta ma tai to klo 14-18!


Kesällä on lupa löysätä, mutta aivan ranttaliksi ei silti kannata laittaa. Lue alta lisää kesäajan kuntoilusta!

Kesästä saa nauttia ja treenaamista voi silloin keventää. Hyvin pitkästä treenitauosta voi kuitenkin olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

Lue lisää


Toivomme aurinkoista kesää, mutta joskus sade yllättää. Silloin on hyvä päästä salille!

Vaikka treenisi olisivat kesällä epäsäännöllisiä, kannattaa sinulla silti olla käytössä vähintään sarjakortti. Näin pääset aina tarvittaessa suojaan sateelta!