maksaminen ja liikuntaedut

Määräaikaiset tuotteet ja sarjakortit

Määräaikaiset tuotteet (SuperSisu, Viikkopassi) ja sarjakortit (1, 5, 10, 20, tai 40-kertaa) poikkeavat jäsenyyksistä niin, että ne maksetaan kertamaksulla verkkokauppaan, jolloin niistä ei synny kuukausilaskutteista sopimusta, eikä niitä myöskään tarvitse erikseen irtisanoa. Nämä tuotteet voidaan maksaa suoraan Sisun verkkokauppaan PayPall-verkkomaksuna, Smartum-paylla tai epassilla.


Määräaikaisen tuotteen hankittuasi pääset saman tien treenaamaan lataamalla Kuntokeskus Sisun sovelluksen älypuhelimeesi.

Jäsenyyksien laskutus

Kuukausilaskutteisten jäsenyyksien laskutusjakso on 4 viikkoa ja alkava laskutusjakso laskutetaan automaattisesti aina 2 viikkoa ennen jakson alkua. Kuukausilaskutteisia jäsenyyksiä ovat KokoSisu, KestoSisu, AamuSisu ja KokoSisu Klassikko. Laskutuksemme on täysin automaattinen, eli jos et halua laskua, jäsenmaksun maksaminen tulee suorittaa ennen kuin seuraava lasku lähtee Sisun järjestelmästä. Laskut lähtevät meiltä aina 14pv. ennen laskun eräpäivää ja muut maksusuoritukset kohdistuvat aina avoimille(lähettämättömille) laskuille. Huomioithan siis, että jos olet jo saanut meiltä laskun, sitä ei voi enää maksaa liikuntaedulla tai muulla maksutavalla, vaan se tulee suorittaa alkuperäisellä laskulla.

Sähköpostilasku

Toistaiseksi voimassaolevien sopimusten laskut lähetetään sähköpostilla, ellei asiakas itse vaihda laskutustapaa tilaamalla e-laskun pankistaan tai paperilaskun Sisun verkkopalvelusta. Halutessasi voit jättää laskutustavaksi sähköpostilaskun. Jos haluat käyttää sähköpostilaskua myös jatkossa, huomioithan, että Kuntokeskus Sisu ei ole vastuussa jos sähköpostilaskua ei jostain syystä voida toimittaa asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen tai sähköpostilasku ei jostain muusta syystä tavoita vastaanottajaa. Mikäli asiakas ei maksa sähköpostilaskua eräpäivään mennessä, hänelle lähetetään automaattisesti paperilaskuna maksumuistutus, johon lisätään huomautuskulut ja paperilaskun toimitusmaksu (yht.10€).

HUOM! Käytä aina viitenumeroa maksaessasi laskuja. Viitenumeron avulla maksusi kohdistuu oikealle laskulle ja maksu rekisteröityy hoidetuksi automaattisesti. Ilman viitenumeroa tai väärällä viitenumerolla maksettu lasku voi kirjautua väärin ja siitä voi aiheutua ongelmia maksun vastaanottamisessa.

Suosittelemme kaikille asiakkaillemme e-laskun tilaamista.

E-laskulla maksaminen

Jäsenyyksien laskutus toimii ensisijaisesti e-laskulla. Tekemällä e-laskusopimuksen, säästät luontoa ja jokaiselle paperilaskulle automaattisesti tulevan 5€:n laskutuslisän. Sinun tulee hyväksyä Kuntokeskus Sisu Oy e-laskuttajaksi omassa verkkopankissasi jonka jälkeen voit valita e-laskutukselle automaattisen hyväksynnän päälle. Näin maksut veloitetaan automaattisesti tililtäsi eikä sinun tarvitse erikseen hyväksyä jokaista laskua.

Yksilöintitietonasi toimii asiakasnumero, jonka näet laskusta tai Sisun mobiilisovelluksesta.
​​​​​​​Mikäli sinulla tulee kysyttävää e-laskutuksesta, suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan pankkiisi.

Mikä on e-lasku?
E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva lasku. E-lasku on helpoin ja vaivattomin tapa maksaa laskuja, e-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Se on sähköinen lasku, joka eroaa paperilaskusta vain toimitustavan puolesta. Voit asettaa e-laskulle automaattisen hyväksynnän jolloin sinun ei tarvitse erikseen hyväksyä laskua vaan laskut veloitetaan automaattisesti tililtäsi.

LIIKUNTAEDUT

Meillä käyvät Smartum, E-passi, Edenred, Eazybreak ja Tyky. Epassilla sekä Smartumilla voit maksaa suoraan verkkokaupan kassalla!
Useimpien sähköisten liikuntaetujen käyttö onnistuu kätevästi palveluntarjoajan verkkopalvelussa. Verkkokaupassa liikuntaedulla voi maksaa vain määräaikaisen tuotteen, sarjakortin tai jäsenyyden ensimmäisen kuukauden. Jäsenmaksujen maksamisesta liikuntaeduilla lisää alla.

Jäsenmaksujen maksaminen liikuntaeduilla
Jäsenmaksujen maksaminen liikuntaetusovelluksilla:
Kuukausilaskutteisten jäsenyyksien(KokoSisu, KestoSisu ja AamuSisu) laskutus on täysin automaattinen, joten liikuntaedulla maksaminen tulee suorittaa ennen kuin seuraava lasku lähtee Sisun järjestelmästä. Laskut lähtevät aina 14pv. ennen laskun eräpäivää. Saamamme maksusuoritukset kohdistuvat aina avoimille(lähettämättömille) laskuille, eli rahasi eivät mene hukkaan vaikka liikuntaetumaksusi ei enää ehtisi seuraavalle laskulle. Huom! Jos olet jo saanut meiltä laskun, sitä ei voi enää maksaa liikuntaedulla tai muulla maksutavalla, vaan se tulee suorittaa alkuperäisellä laskulla.

Toimi näin:

Valitse käyttöpaikaksi Kuntokeskus Sisu ja syötä haluamasi maksu meille. Käytämme maksamasi summan jäsenmaksuihisi. Maksamasi summan tulee vastata vähintään yhden jäsenyyskuukauden täyttä hintaa tai useamman kuukauden yhteishintaa. Lähetä kuitti maksusta osoitteeseen: info@kuntokeskussisu.fi. Saat vahvistusviestin sähköpostitse kun tapahtuma on meillä käsitelty. Käsittelyaika on max. 1 viikko.


Liikuntaeduilla voi siis maksaa etänä vain täysiä jäsenyyskuukausia. Jos maksat liikuntaedulla summan, joka ei mene tasan jäsenmaksulaskujesi kanssa, ylitse menevä summa ei jää talteen tai mene automaattisesti seuraavalle laskulle. Liikamaksuja ei myöskään palauteta, joten ole tarkkana!


Jos haluat käyttää maksuun liikuntaedun lisäksi esim. pankkikorttia, maksu tulee suorittaa Sisun asiakaspalvelussa.

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää ota yhteyttä asiakaspalveluumme...