Mistä sinut on tehty?

​​​​​​​Tervetuloa meille InBody-kehonkoostumusmittaukseen!
Teemme kehonkoostumusmittauksia tarkalla InBody 770 -mittarilla. Kyseessä on huipputarkka
lääkintälaitetasoinen mittalaite varustettuna InBodyn patentoidulla mittausteknologialla.

Onko tavoitteesi tiputtaa painoa, kiinteytyä tai lisätä lihasmassaa? Onko kehossasi haitallisia puolieroja tai haluat tietää kuinka paljon elintapamuutoksillasi on vaikutusta? Oletko kenties huomannut, että vaa’an lukema ei muutu, vaikka tekisit paljon töitä kehosi eteen?

InBody-mittauksen avulla selvität kehosi ja kehityksesi tilaa painoa, ympärysmittoja, pihtimittausta ja painoindeksiä syvemmältä. Ei enää arvailua, väestötason mittareita tai pihtien nipistelyä. InBodyn avulla saat luotettavia tuloksia, jolloin voit asettaa juuri oikeat tavoitteet ja seurata tarkasti niiden saavuttamista.

Inbody-mittaukset ilman ajanvarausta asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma ja to klo 14-18).

Jos haluat mittauksen muuhun aikaan, jätä yhteydenottopyyntö asiakaspalveluumme alta.

InBody-kehonkoostumusanalyysin hinta jäsenille 20€/kerta, muille 25€/kerta.

​​​​​​​Mittauksesta saat heti käteesi raporttilomakkeen...

InBody-raportti kertoo mm. kehon lihasmassan ja rasvamassan määrän, viskeraalirasvan, perusaineenvaihdunnan, rasvaprosentin ja hyvinvoinnin kannalta tärkeän nestetasapainon. Mittauksen tekeminen on turvallista ja nopeaa!

InBody-raportti antaa sinulle hyödyllistä tietoa kehosi tilasta ja kehityksestä.

Teemme InBody-mittauksia ilman ajanvarausta asiakaspalvelun aukioloaikoina ma ja to klo 14-18. Jos haluat mittauksen johonkin muuhun aikaan, varaa aika alta...

Markkinoiden parhaalla kehonkoostumusmittarilla saat tarkan analyysin kehosi hyvinvoinnista. Sisulla mittaukset aikaa varaamatta.