MIten sinun päiväsi alkoi?

Hetki omaa aikaa aamuisin antaa virtaa koko päiväksi...

Aamun ja aamupäivän aikana salilla on rauhallista. Aikaiseen treenirytmiin liittyy myös paljon muita hyötyjä. Kaiken lisäksi ennen klo13 kuntoilemaan pääsee halvemmalla kuin ruuhka-aikoina!

AamuSisulla pääset salille vaikka joka päivä klo 05-13! Ja tutustuminen ilmaiseksi! Hintakin vain 29,90€/kk.
​​​​​​​Smartum ja e-passi käyvät suoraan verkkokauppaan...

Lue alta aamutreenaamisen hyödyistä >>>>

Aamulla tapahtuva liikunta tarjoaa monia hyötyjä sekä fyysiselle että henkiselle hyvinvoinnille. Tässä on joitakin aamuliikunnan hyötyjä:

  1. Energian lisääntyminen: Aamuliikunta voi auttaa herättämään kehon ja mielen, lisäten energiaa koko päivälle. Liikunta stimuloi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä voi auttaa sinua tuntemaan olosi virkeämmäksi.

  2. Parantunut mieliala: Liikunta vapauttaa endorfiineja, jotka ovat kehon luonnollisia "onnellisuushormoneja". Aamulla liikkuminen voi auttaa parantamaan mielialaa ja vähentämään stressiä sekä ahdistusta.

  3. Aineenvaihdunnan tehostuminen: Aamuliikunta voi auttaa käynnistämään aineenvaihdunnan varhaisessa vaiheessa, mikä voi edistää parempaa ruoansulatusta ja auttaa ylläpitämään terveellistä painoa.

  4. Parempi keskittyminen: Liikunta voi auttaa parantamaan keskittymiskykyä ja ajattelua. Aamulla liikkuminen voi auttaa valmistautumaan päivään ja parantamaan työtehoa ja luovuutta.

  5. Parempi unenlaatu: Säännöllinen aamuliikunta voi auttaa säätelemään unirytmiäsi. Se voi auttaa sinua nukahtamaan helpommin illalla ja nauttimaan syvemmästä unesta.

  6. Tehokkaampi painonhallinta: Aamuliikunta voi auttaa polttamaan kaloreita ja tehostamaan rasvanpolttoa. Säännöllinen liikunta yhdessä terveellisen ruokavalion kanssa voi auttaa painonhallinnassa.

  7. Aamurutiinin luominen: Aamuliikunta voi auttaa sinua luomaan terveellisen rutiinin päivääsi. Se voi toimia motivaation lähteenä ja auttaa sinua pysymään aktiivisena myös muina aikoina.

  8. Sydämen terveys: Säännöllinen liikunta voi auttaa vahvistamaan sydäntäsi ja parantamaan verenkiertoa. Ajan myötä tämä voi vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä.

On kuitenkin tärkeää huomata, että jokaisen keho ja elämäntilanne ovat erilaisia. Jos aamuliikunta ei sovi aikatauluusi tai terveydentilaasi, voit nauttia liikunnan hyödyistä myös muina aikoina päivästä. Tärkeintä on löytää itselleen sopiva tapa pysyä aktiivisena ja nauttia liikunnan positiivisista vaikutuksista.

Tiesitkö, että Sisulle pääsee tutustumaan ilmaiseksi lataamalla kätevän SisuAppi-sovelluksen? Lisää alla>>