onnettaren lellikit, gallupin tulokset ja etsintäkuulutus...

Ystävänpäiväviikolla vesillä oli monenlaista syöttiä ja saalistakin tuli todella hyvin!

Kaikkien jäsenten kesken arvotun Hiekkasärkkien treeniviikonlopun nappasi Eija Hänninen. Paljon onnea Eija! Lahjakortilla on käyttöaikaa tämän vuoden loppuun ja Eija saa valita milloin hän lähtee ystävänsä kanssa treenaamaan Tatsille ja majoittuu viihtyisään Meriheinä-huoneistoon


Galluppiin tuli määräajassa 197 vastausta ja tulokset olivat suorastaan imartelevia :) Vastausten joukossa oli myös monia erittäin hyviä kehitysideoita, joista toteuttamiskelpoisimmat otamme välittömästi tehtävälistalle.

Vastaajien suositukset ja yleisarvosana ovat suorastaan imartelevia, mutta älkää huolestuko, emme ylpisty vaan kehitämme toimintaa edelleen...

Galluppiin vastanneiden kesken arvotun 50€:n lahjakortin Pizzeria Manuun nappasi Juha Nikula. Paljon onnea Juha ja kiitos kaikille vastanneille!

Alla saamaamme palautetta ja vastauksemme...

PALAUTE

”ns. pikkupuolella oli ennen käsipyyhepaperiteline ja suihkepullo, mutta ne siirrettiin jossain vaiheessa pois. Jos olisi mahdollista, niin olisi super jos pikkupuolella saataisiin taas omat! Kaikin puolin aivan super hyvä sali!!”

VASTAUS: Pikkupuolen käsipyyhepaperiteline tosiaan siirtyi porraskoneen vieressä olevaan pylvääseen. Pikkupuolelle on tulossa isompi päivitys tulevan kesän aikana. Silloin tämä asia korjaantuu.


PALAUTE:
”Valaistusta voisi hieman parantaa. Kun olin joululomalla Raahessa, niin huomasin, että varsinkin jos peilien yläpuolella olevat valot olivat sammutettu, se häiritsi omaa treenaamistani. Muutoin olen aina ollut tyytyväinen kuntosaliin ja ehdottomasti taas kesällä palaan asiakkaaksi, kun olen taas Raahessa.

VASTAUS: Vanhasta loisteputkivalaistuksesta on tosiaan palanut paljon putkia. Vanhojen loisteputkien myynti kiellettiin 2023, joten putkia ei voida vaihtaa. Tästä johtuen koko salin valaistus joudutaan uusimaan. Tavoitteena on nykyaikaistaa koko valaistus kesän -24 aikana. Siihen saakka joudumme pärjäämään näillä valoilla.

​​​​​​​

PALAUTE:

”Virtuaalisia tietoiskuja jäsenille esim. Treeneistä, ruokavaliosta, laitteista.”

VASTAUS: Jaamme jonkin verran treenaamiseen liittyvää tietoa some-kanavillamme. Tähän voisi varmasti panostaa enemmänkin ja tulemme kiinnittämään asiaan huomiota.

​​​​​​​

PALAUTE:
”Sekunttiviisarilla olevia kelloja vähä enemmän että ei tarvitse kaivaa puhelimesta ajastinta sarjatauoilla. Esim painonnosto paikalle yksi ja käsipaino paikalle toinen kello peilin yläpuolelle touseen päähän ja sitte sinne mustalle patjalle nurkkaan myös kello.

VASTAUS: Painonnostopaikalle voidaan lisätä uusi kello, mutta kovin montaa kelloa samalle seinälle ei ole järkevää laittaa. Käsipainoalueella pitäisi siis yrittää pärjätä yhdellä kellolla.


PALAUTE:

”Juoksumatot kuntoon. Kaksi on varsinkin pakkasilla liian vähän”

VASTAUS: Kaksi vanhempaa juoksumattoa tosiaan alkoi temppuilemaan vuorotellen viime vuoden lopulla. Toinen vanhoista matoista saatiin onneksi korjattua. Ongelma on tiedostettu ja tilasimme vuoden vaihteessa kaksi uutta juoksumattoa, joista toinen saapui viime viikolla ja on nyt käytössä. Toisen uuden maton pitäisi saapua maaliskuussa, joten pian meillä on taas käytössä neljä mattoa ja nämä ongelmat ovat historiaa.


Uusi juoksumatto otettiin käyttöön! Ei muuta ku kovaa ajoa...

Uusi Fitnord Diamond Dash 2-juoksumatto otettiin käyttöön viime viikolla. Käyppä testaamassa!


Etsimme +60-vuotiasta henkilöä ilmaiseen valmennukseen...

Nyt on tarjolla ilmainen 4 viikon valmennus yhdelle onnekkaalle.

Toiveena on löytää valmennukseen henkilö, jolla ei juurikaan ole aikaisempaa liikuntataustaa, mutta sitäkin enemmän halua oppia ja tutustua kuntosaliharjoitteluun. Valmennuksen aikana tullaan keskittymään erityisesti voima- ja tasapainoharjoitteluun.

Tapaamiset sovitusti Sisulla 1 - 2 kertaa viikossa maaliskuun aikana. Valmennus toteutetaan opiskelijatyönä osana Roosan liikunnanohjaajaopintoja, jotka ovat aivan loppusuoralla.

Ohjaukseen valittu henkilö saa valmennuksen lisäksi ilmaisen jäsenyyden valmennuksen ajaksi.

Valmennukseen valitavalta henkilöltä odotetaan sitoutumista ohjelman suorittamiseen ja suostumusta valmennukseen liittyviin päivityksiin Kuntokeskus Sisun sosiaalisen median kanavilla.

HUOM! Valittavan henkilön ei tarvitse olla Sisun asiakas. Jos valmennukseen valitaan Sisun jäsen, niin ennakkoon maksettuja jäsenmaksuja ei palauteta.

Jos olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen "hakemus" 28.2. mennessä suoraan Roosalle: roosaeilola@kamk.fi

Aila aloitti 8 viikon kuntosalivalmennuksen Roosan ohjauksessa ja treenit ovat jo hyvässä vauhdissa. Kuvassa Aila treenaa selänojennuslaitteella, joka on yksi hänen suosikkilaitteistaan.