Salilla tavataan!

Liikuntaharrastus parantaa sosiaalista elämää!

Ystävänpäivän herättämiä ajatuksia!

Liikunta ja sosiaaliset suhteet ovat molemmat tärkeitä osia terveellisestä elämäntavasta. Ne voivat vaikuttaa merkittävästi henkilön fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin.

Liikunta on hyvä tapa parantaa sosiaalisia suhteita. Esimerkiksi joukkuelajit ja kuntosali voivat tarjota mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä ja luoda yhteisöllisyyttä. Yhteinen harrastus voi myös luoda yhteyden tunteen ihmisten välille, joka voi auttaa vahvistamaan ystävyyssuhteita ja kehittämään uusia.

Toisaalta, sosiaaliset suhteet voivat myös olla motivaattori liikunnan harrastamiseen. Esimerkiksi, liikuntakaverin kanssa treenaaminen voi olla motivoivaa ja auttaa pitämään kiinni liikuntarutiinista. Myös ystävien kanssa yhdessä harrastettu liikunta voi olla hauskaa ja motivoivaa.

Liikunnalla on myös positiivisia vaikutuksia sosiaalisiin suhteisiin. Liikunnan harrastaminen voi auttaa parantamaan mielialaa ja vähentämään stressiä, mikä voi puolestaan parantaa sosiaalisia suhteita. Lisäksi säännöllinen liikunta voi parantaa itseluottamusta ja itseluottamuksen lisääntyminen voi auttaa kehittämään parempia sosiaalisia taitoja.

Kaiken kaikkiaan liikunta ja sosiaaliset suhteet ovat kaksi tärkeää tekijää terveellisessä elämäntavassa ja ne voivat tukea toisiaan. Liikunta tarjoaa mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä, kehittää ystävyyssuhteita ja vahvistaa yhteisöllisyyttä, kun taas sosiaaliset suhteet voivat toimia motivaattorina liikunnan harrastamiselle ja auttaa parantamaan mielialaa.

Nähdään salilla!

Terveisin,

PT Sanna ja YleisJani

Tyylejä on monia. Toinen meistä tykkää vetää hupun päähän ja laittaa Ramstainin täysille kuulokkeisiin, niin ettei treenatessa kuule edes omia ajatuksia, eikä varsinkaan mitään treeniin kuulumatonta. Toinen meistä taas haluaa kaverin mukaan salille. Kaverin kanssa treenaaminen voi tuoda vaihtelua ja laskea varsinkin ensikertalaisen kynnystä lähteä salille. Molemmat tavat ovat meillä sallittuja!

Kävijämäärät huipussaan klo ma-ke 17-19.
​​​​​​​Käytä SisuAppia ja väistä ruuhkahuiput!

Tähän aikaan vuodesta kuntosaleilla on paljon uusia innokkaita treenaajia. Suosituin treeniaika on vuodesta toiseen klo 17-19, jolloin väkeä on yleensä eniten. Kävijämäärät vaihtelevat myös viikonpäivien mukaan ja pääsääntöisesti alkuviikko on aina vilkkaampaa kuin loppuviikko. Kuormitus on huipussaan ma-ke klo 17-19, jolloin meillä voi parhaimmillaan olla sisällä yhtä aikaa yli 50 asiakasta. Meidän suorituspaikat riittävät hyvin +30 asiakkaalle ja kohtalaisen hyvin vielä n.40 henkilön kuormitukselle. Asiakasmäärän mennessä yli 40 asiakkaan, alkaa joillekin suorituspaikoille syntyä jonoja. Ruuhkien välttäminen onnistuu lataamalla SisuApin ja seuraamalla siitä montako asiakasta salilla kulloinkin on. Asiakkaita on usein selkeästi vähemmän aamuisin ja ruuhka-ajan molemmin puolin, eli esim. klo 14-17 ja 19.30 jälkeen.

SisuApin avulla voit väistää pahimmat ruuhka-ajat!

Kertakortit ja Viikkopassi ovat kasvattaneet suosiotaan!

Kun siirryimme uuteen sovelluspohjaiseen(SisuAppi) järjestelmään viime keväänä toimme samalla myyntiin uusia tuotteita. Olemme positivisen yllättyneitä uusien tuotteiden saamasta vastaanotosta. Kertakäyntien ja sarjakorttien hankkiminen on nykyään entistä helpompaa kun sinun ei tarvitse enää käydä hakemassa tunnistetta kassalta. Lisäksi voit nyt lähteä salille silloin kun sinusta tuntuu! Vaikka lauantai-iltana... Sarjakorteista eniten myydään perinteistä 10-treenin sarjakorttia, mutta nykyään tarjolla olevan Viikkopassin kysyntä on yllättänyt meidät positiivisesti. Viikkopassia käyttävät useimmiten henkilöt, jotka tulevat Raaheen lyhyelle työreissulle tai sukuloimaan muutamaksi päiväksi. Tarjolla on siis yhteensä 7 treeniaikapakettia, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva. Mikä on sinun suosikkisi?

Meiltä löytyy treeniaikaa jokaiseen tarpeeseen!