UKK

Missä Sisu sijaitsee?

Löydät meidät Raahen Citymarkettia vastapäätä olevasta Kauppakeskus Mastosta, Os. Ollinkalliontie 3. Meillä on riittävästi parkkitilaa.

Voinko tutustua Sisuun ennen kuin päätän jäsenyydestä?

Kyllä voit! Lataa vain SisuAppi -mobiilisovellus älypuhelimeesi ja lunasta ilmainen tutustumiskäynti. SisuAppi toimii nyt salikorttinasi.

Kun liityn asiakkaaksi, milloin pääsen treenaamaan?

Pääset treenaamaan minä päivänä tahansa klo 05-23. Voit hankkia asiakkuuden helpoiten lataamalla puhelimeesi SisuApin sovelluskaupasta ja valitsemalla sovelluksesta haluamasi jäsenyys tai muu tuote. Tämän jälkeen SisuAppi toimii salikorttina ja pääset treenaamaan vaikka heti.

Jos ostan verkkokaupasta kerta käynnin tai 10x kortin, pääsenkö heti treenaamaan?

Kyllä! Pääset treenaamaan välittömästi aukioloaikojemme puitteissa (ma-su klo 05-23) Voit hankkia kertakäynnin tai 10x kortin tai minkä tahansa jäsenyyden helpoiten lataamalla puhelimeesi SisuApin sovelluskaupasta ja valitsemalla sovelluksesta haluamasi jäsenyyden. Tämän jälkeen SisuAppi toimii salikorttina ja pääset treenaamaan vaikka heti.

Voinko maksaa käteisellä tai liikuntaeduilla?

Jäsenyydet ja muut tuotteet voi maksaa sähköisesti verkkopankin kautta tai luottokorttia tai e-laskua käyttäen. Emme ota vastaan käteismaksuja. Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum, e-passi ja Tyky- sekä Virike-seteli, Edenred sekä Eazybreak Epassilla sekä Smartumilla voit maksaa uuden jäsenyyden suoraan verkkokaupan kassalla.

Sähköisten liikuntatuotteiden käyttö onnistuu niin, että valitsette käyttöpaikan Kuntokeskus Sisu ja syötätte haluamanne summan meille.

Liikuntasetelelillä tai vastaavalla palvelulla maksettaessa maksun käsittelyaika on 1-2 viikkoa riippuen maksutavasta. Avoinna olevia laskuja ei voi maksaa vaan maksu vähennetään aina tulevista maksuista.

Onko Sisulla ikärajaa?

Alaikäraja on 14vuotta. Ja muistathan, että jokaisella Sisulla treenaavalla pitää olla oma henkilökohtainen jäsenyys tai muu salin käyttöön oikeuttava tuote.

Alaikäinen voi liittyä verkkosivuilta jäseneksi huoltajan yhteystiedoilla ja ilmoittaa sitten meille sähköpostilla info@kuntokeskussisu.fi osoitteeseen alaikäisen käyttäjäntiedot sotuineen, niin lisäämme ne järjestelmään.

Voinko pitää taukoa Sisun jäsenyydestä?

Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Lisätietoa saat sähköpostin kautta: info@kuntokeskussisu.fi

Mitä jos hävitän kulkutunnisteen?

Jos näin pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla osoitteeseen info@kuntokeskussisu.fi. Näin saamme tunnisteen kuoletettua ja saat uuden tunnisteen kadonneen tilalle. Uudesta tunnisteesta veloitamme 10euroa tai voit ladata puhelimeesi ilmaisen SisuAppi -mobiilisovelluksen ja käyttää sitä salikorttina!

Voinko tulla yhdessä ystävän kanssa treenaamaan?

Onnistuu! Pyydä ystävää lataamaan SisuAppi -mobiilisovellus puhelimeensa. SisuApilla hän voi lunastaa ilmaisen tutustumiskäynnin salille ja mobiilisovellus toimii tämän jälkeen salikorttina. Meillä on myös aina KAVERIKAMPANJA. Saat jokaisesta salimme asiakkaaksi liittyvästä ystävästäsi 2 viikkoa ilmaista treeniaikaa itsellesi! Kun ystäväsi lunastaa jäsenyyden pyydä häntä kirjoittamaan suosittelija kohtaan sinun nimesi, niin saat edun itsellesi. Jäsenyyden ystäväsi voi lunastaa helposti SisuAppi -mobiilisovelluksen kautta.

Olen uusi jäsen kuntosalilla, saanko harjoitteluun apua?

Kyllä saat! Meillä kaikki jäsenemme saavat ilmaisen 30min. valmentajatapaamisen ja treeniohjelman. Lisäksi tarjoamme Starttivalmennusta erikoishintaan XX€ näin pääset heti alkuun tehokkaasti ja turvallisesti. Kun liityt salimme asiakkaaksi, valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tapaamisen.

Miten voin irtisanoa jäsenyyteni?

IRTISANOUDU TÄSTÄ
Muistathan että irtisanomisaikamme on 1 laskutusjakso (n.4vko)