valmennus ja pt-palvelut

Jos haluat nopeammin tuloksia!

1. Henkilökohtainen harjoitusohjelma:
Personal trainer suunnittelee harjoitusohjelman juuri sinulle sopivaksi. Se perustuu sinun tavoitteisiisi, kuntotasoosi ja mieltymyksiisi, jolloin ohjelmasta tulee tehokkaampi ja mielekkäämpi. Ei enää arvailua tai yleisiä ohjelmia, vaan treenisuunnitelma, joka vie sinut kohti tuloksia!

2. Motivaation ylläpitäminen:
Personal Trainer on kanssasi sitoutunut edistymiseesi. Saat myös jatkuvaa kannustusta ja tukea.

3. Oikea tekniikka ja turvallisuus:
Personal Trainer varmistaa, että harjoittelet oikealla tekniikalla, mikä vähentää loukkaantumisriskiä ja tekee treenistäsi tehokkaampaa. Oikea tekniikka takaa sen, että saat parhaat mahdolliset tulokset tekemästäsi työstä.

4. Nopeammat tulokset:
Ammattilaisen ohjauksessa saavutat tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin kuin yksin treenatessasi. PT auttaa sinua keskittymään juuri niihin harjoituksiin, jotka vievät sinut kohti tavoitteitasi, säästäen aikaa ja vaivaa.

5. Joustavuus ja mukautuminen:
Treeniohjelmat voivat elää ja muuttua tarpeidesi mukaan. PT sopeutuu elämäntilanteeseesi, oli sitten kyse työkiireistä, loukkaantumisista tai muista haasteista, ja auttaa sinua pysymään raiteilla muutoksista huolimatta.

6. Monipuolisuus ja uudet ideat:
PT tuo treenaamiseesi monipuolisuutta ja uusia ideoita. Tämä pitää treenit mielenkiintoisina ja kehittää kehoasi kokonaisvaltaisesti, estäen kehittymisen pysähtymisen ja pitäen motivaation korkealla.

Personal Trainer Sanna Toppila-Bäckman

Koulutetut valmentajamme odottavat yhteydenottoasi

Täytä oheinen lomake, niin valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä