LIHASKUNTOHARJOITTELU ON AINOA TOIMIVA IHMELÄÄKE

Ikääntymisen aiheuttamia vaivoja voi ehkäistä jo pienellä määrällä lihakuntoharjoittelua. Vähän liikkuvalla henkilöllä lihasvoiman heikkeneminen alkaa jo nelikymppisenä. Hyvästä lihaskunnosta on hyötyä lähes kaikissa arjen askareissa ja tutkimusten mukaan se myös ehkäisee masennusta ja tukee muistia. Terveyden kannalta hyödyllinen lihaskuntoharjoittelu ei vaadi hampaat irvessä punnertamista. Pienestäkin aktiivisuuden lisäämisestä on hyötyä. Mitä vähemmän liikut nyt, sitä suuremman hyödyn saat pienestäkin liikunnan lisäämisestä. Jo yhdellä kuntosaliharjoituksella viikossa saadaan positiivisia tuloksia aikaan.


Kevyelläkin treenillä valoisalla ja viihtyisällä kuntosalilla saa helposti lisää virtaa!

Väsyttääkö?

Lue lisää

Mitä aikaisemmin aloitat, sitä parempi. Mutta milloinkaan ei ole liian myöhäistä.

Tutustu nyt uudistuneeseen kuntosaliimme. Ilmaiseksi!

Lataamalla Kuntokeskus Sisun ilmaisen mobiilisovelluksen älypuhelimeesi, voit lunastaa verkkokaupastamme itsellesi ilmaisen tutustumiskäynnin. Pääset siis puhelimellasi treenaamaan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Erittäin kätevä homma!Jokainen matka alkaa yhdellä ainoalla askeleella. Tärkeintä ei ole vauhti, vaan oikea suunta...

Tuukko nää salille?
Starttikamppis saatavilla netistä 19.2. saakka!

Tähän aikaan vuodesta moni miettii kuntosalille lähtemistä. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää, mutta jotta liikunnan lisääminen onnistuu, siihen täytyy asennoitua oikein. Oikoteitä ei ole olemassa. Kuntoilu ei varmasti ole vaikeaa, mutta vain maltilla ja sitkeydellä saat kestäviä tuloksia!

Nyt saatavilla Starttikampis!

Meillä on nyt tarjolla erityisesti uusille asiakkaille suunnattu starttipaketti jolla pääset hyvin kiinni salitreeneihin. Nyt siis 6kk rajatonta treeniaikaa pakettihintaan 229€ (norm.39,90€/kk).

Paketti sisältää 30min. PT-tapaamisen!

Saatavilla nettikaupasta 19.2. saakka!

HUOM! MEIDÄN NETTIKAUPPAAN KÄY MAKSUVÄLINEENÄ SMARTUM- JA EPASSI SOVELLUKSET!


Onko kuntoilusi epäsäännöllistä? Eikö jäsenyys sovi sinulle? Jos vastasit kyllä ja ei, niin meillä on uusi tuote just sulle!!

Osalla meistä elämäntilanne on sellainen, ettei salilla välttämättä ehdi kokoajan käydä niin säännöllisesti kuin haluaisi. Välillä ehtii treenata useamman kerran viikossa, mutta välillä tulee viikkoja, ettei ehdi ollenkaan. Tällaista tarvetta varten meillä on nyt tarjolla myös 40 kertatreenin paketti hintaan 250€, eli vain 6,25€/kerta! Ja käyttöaikaa on peräti 24kk, eli voit käyttää paketin kahden vuoden kuluessa sitä mukaa kuin ehdit!

HUOM! MEIDÄN NETTIKAUPPAAN KÄY MAKSUVÄLINEENÄ SMARTUM- JA EPASSI SOVELLUKSET!


Sisu on olemassa, jotta sinun olisi mukavaa ja helppoa huolehtia itsestäsi!