kurkotatko kuuseen?

Ajattelitko laittaa kaiken kerralla kuntoon?

Tavoitteet ovat tärkeitä, mutta liian suuri elämäntapojen muutos kertarysäyksellä on harvoin kestävä tie. Pysyvä liikunnan lisääminen kannattaa siis aloittaa pehmeästi. Kropaltasi vie aikaa tottua lisääntyneeseen aktiivisuuteen ja rasitukseen. Aloita siis pehmeästi ja anna kehollesi aikaa tottua muutokseen. Tulosta tulee aivan varmasti kun sitoudut ottamaan vastuun hyvinvoinnistasi!

Meidän mielestä kuntosalilla pitää olla mukavaa ja viihtyisää!

Mietitkö kuntosalille lähtemistä?

Tähän aikaan vuodesta moni miettii kuntosalille lähtemistä. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää, mutta jotta liikunnan lisääminen onnistuu, siihen täytyy asennoitua oikein. Oikoteitä ei ole olemassa. Kuntoilu ei varmasti ole vaikeaa, mutta vain maltilla ja sitkeydellä saat kestäviä tuloksia!

Nyt saatavilla Starttikampis!

Meillä on nyt tarjolla erityisesti uusille asiakkaille suunnattu starttipaketti jolla pääset hyvin kiinni salitreeneihin. Nyt siis 6kk rajatonta treeniaikaa pakettihintaan 229€ (norm.39,90€/kk).

Paketti sisältää 30min. PT-tapaamisen!

Saatavilla nettikaupasta 19.2. saakka!

HUOM! MEIDÄN NETTIKAUPPAAN KÄY MAKSUVÄLINEENÄ SMARTUM- JA EPASSI SOVELLUKSET!

Onko kuntoilusi epäsäännöllistä? Eikö jäsenyys sovi sinulle? Jos vastasit kyllä ja ei, niin meillä on uusi tuote just sulle!!

Osalla meistä elämäntilanne on sellainen, ettei salilla välttämättä ehdi kokoajan käydä niin säännöllisesti kuin haluaisi. Välillä ehtii treenata useamman kerran viikossa, mutta välillä tulee viikkoja, ettei ehdi ollenkaan. Tällaista tarvetta varten meillä on nyt tarjolla myös 40 kertatreenin paketti hintaan 250€, eli vain 6,25€/kerta! Ja käyttöaikaa on peräti 24kk, eli voit käyttää paketin kahden vuoden kuluessa sitä mukaa kuin ehdit!

40 treenin paketilla yhdelle salikäynnille tulee hintaa vain 6,25€! Myös Smartumilla- ja Epassilla suoraan nettikaupasta!

Tee pieniä muutoksia niin saat varmasti hyviä tuloksia!

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ei ole tempaus, jossa laitetaan kerralla kaikki kuntoon.

Se on elämän mittainen matka fiksuja valintoja.

Säännöllinen liikunta parantaa hyvinvointiasi monin tavoin. Se auttaa jaksamaan arjessa, tuottaa mielihyvää ja ehkäisee masennusta. Treenaaminen valoisalla kuntosalilla on parasta lääkettä myös kaamosoireiden taklaamiseen!

Lue lisää